Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garbanzos
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gDried garbanzos (1-1/2 cups)
Stalk celery; cut crosswise in quarters
Onion; cut in quarters
Carrot; cut in quarters
Bayleaf
Sprig fresh thyme -or
1/2 TeelöffelDried leaf thyme
parsley sprig
1/4 x ca. 450 gHam end -or
Pork bone -or
3 Scheibebacon
 salt
die Zubereitung:

Sort & rinse beans, then place in a large pot, add enough water to cover by 2 inches & soak 8 to 10 hours. Drain & rinse. Tie vegetables, bay leaf, thyme & parsley in a cheesecoth bag. (If you don't have any cheesecloth, just add vegetables & herbs 'loose'). Place bag in large pot with beans, ham end, pork bone or bacon & enough water to cover. Bring to a boil, reduce heat, cover & simmer 1 hour, skimming occasionally. Add salt & continue cooking about 30 minutes longer or until beans are just tender. Drain garbanzos & discard cheesecloth bag & ham. Adjust seasonings. Makes 4 cups.

Time Includes 8-10 Hours Soaking

From the <Hotter Than Hell!>, by Jane Butel, Isbn 0-89586-646-3 (0-89586-542-4 paperback). Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine