Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 Tasse | Soup stock or chicken broth |
1/2 x ca. 450 g | Winter melon; diced |
1/4 Tasse | chicken diced |
4 | Water chestnuts diced |
| salt |
| Msg |
Place stock or broth in a pot. Cover & bring to a boil. Add winter melon, chicken & water chestnuts. Simmer 10 min. Season to taste w/ salt and Msg.
Kan's
Grand St., San Francisco
Wine: Wan Fu White Wine
From the <Micro Cookbook Collection of Chinese Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |