Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deli Beef Burgundy
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseBurgundy or dry red wine
1/4 Tassewater
1 Esslöffelcornstarch
1 TeelöffelBeef-flavor instant bouillon
1/2 Teelöffelthyme leaves dried
1/8 Teelöffelpepper
1 ScheibeBacon; cut in 1" pieces
2 TasseGreen Giant Select frozen baby cut carrots (from 14-oz bag)
cloves garlic minced
1 ScheibeCooked roast beef; 1-lb, (from deli); cut into 3/4" cubes
Jar (16-oz) small onions; drained
 Optional: hot cooked rice or egg noodles
die Zubereitung:

In small bowl, combine wine, water, cornstarch, bouillon, thyme and pepper; blend until smooth. Set aside. Cook bacon in large skillet over medium heat until crisp; remove drippings from pan. Add wine mixture, carrots and garlic to bacon in skillet. Bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer 15-20 minutes or until carrots are tender, stirring occasionally. Stir in beef and onions. Cook until thoroughly heated, stirring occasionally. If desired, serve over hot cooked rice or egg noodles.

Cholesterol: 110MG Fat: 10G

Carbohydrate: 19G Sat: 4G

From <Meals In Minutes>, a Pillsbury Classic Cookbook. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine