Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3/4 Tasse | skim milk |
1 1/2 Esslöffel | cornstarch |
2 Esslöffel | parsley fresh, minced |
1 Prise | Of worcestershire sauce |
2 Tasse | Tender cooked medium egg |
| Noodles drained |
16 x ca. 30 g | Low fat cottage cheese |
1/2 Tasse | yogurt plain, low fat |
1 Dose | (4-oz) drained mushroom Pieces |
1 | onion minced |
| salt |
| pepper |
1 Prise | cayenne pepper |
1 Prise | mustard dry |
5 Esslöffel | Grated sharp |
| American cheese optional |
2 Esslöffel | Seasoned bread crumb |
Blend milk and cornstarch in saucepan; cook mixture over low heat, stirring constantly, until it simmers and thickens. Stir in parsley, worcestershire, cayenne and mustard. In nonstick baking dish, combine milk mixture with noodles, cottage cheese, yogurt, mushrooms, onion, salt and pepper. Sprinkle top with grated cheese and bread crumbs. Bake uncovered, in preheated 350 degree oven for 30 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |