Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crockpot Chicken Parisienne
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 mittelChicken breasts
 salt
 pepper
 paprika
1/2 TasseDry white wine or vermouth (opt)
1 DoseCream of mushroom soup
4 x ca. 30 gMushrooms, sliced; drained
1 TasseSour cream; mixed with
1/4 Tasseflour
die Zubereitung:

Sprinkle chicken breasts lightly with salt, pepper, and paprika. Place chicken in Crock-Pot. Mix white wine, soup, and mushrooms until well combined. Pour over chicken. Sprinkle with a little more paprika. Cover and cook on low for 7 to 9 hours. (On high: 3 to 4 hours) Remove chicken and stir in sour cream mixture during last 30 minutes. Serve sauce over chicken with rice or noodles.

rec. Food. Cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine