Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 | Chicken Drumsticks, skinned * |
1 1/2 Tasse | Dry whole wheat Breadcrumbs |
1/4 Tasse | parmesan grated |
2 Esslöffel | parsley fresh, minced |
1/4 Teelöffel | garlic powdered |
1/8 Teelöffel | pepper |
1/3 Tasse | skim milk |
* about 2 1/2 pounds Rinse chicken with cold water, and pat dry. Combine bread crumbs and other ingredients (except milk), stirring well. Dip drumsticks in skim milk. Dredge in breadcrumb mixture, coating well. Place drumsticks in a 10x6x2" baking dish sprayed with Pam. Bake at 350 deg F for 1 hour or till tender. Per Serving: 286 calories, 37.3 g protein, 8.7 g fat, 13.4 g carbohydrate 110 g cholesterol, 2.1 mg iron, 343 mg sodium, 135 mg calcium.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |