Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | vegetable oil |
1 1/2 Tasse | onion chopped |
1 Tasse | green pepper chopped |
1 1/4 x ca. 450 g | Ground veal, beef; pork |
1 1/2 Esslöffel | garlic minced |
3 Esslöffel | chilli powder |
1 Teelöffel | ground cumin |
1 Teelöffel | oregano |
| Bayleaf |
1/2 Teelöffel | black pepper |
4 Tasse | tomatos canned |
1 Esslöffel | red wine vinegar |
1/4 Teelöffel | Red hot pepper flake |
Heat oil in skillet, add onion and green pepper. Cook until wilted. Add the meat and, using the edge of a heavy kitchen spoon, stir and chop the meat to break up any lumps. Sprinkle the meat with garlic, chili powder, cumin and oregano. Stir to blend. Add the bay leaf, pepper, tomatos, vinegar and crushed hot pepper. Bring to a boil and cook for 1 hour, stirring occasionally.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |