Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chile Pepper Jamaican Jerk Marinade
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TassePimento berries (allspice)
2 EsslöffelChopped ginger -- Jamaican
 Preferred
Scotch bonnet chiles
 Stems
1 TeelöffelGround cinnamon -- and seeds
 Removed -- c
10 green onions chopped
1 Esslöffelblack pepper ground
1/2 Tasseonion chopped
1/4 Tassevegetable oil
3 EsslöffelGarlic chopped
1/4 Tasselime juice
bay leaves crushed
die Zubereitung:

Roast the pimento berries in a dry skillet until they are fragrant, about 2 minutes. Remove and crush them to a powder in a mortar or spice mill. Place all the ingredients in a blender or food processor and puree to make a sauce. Store in the refrigerator; it will keep for a month or more.


Anmerkungen zum Rezept:
keine