Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Coriander Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Teelöffelcorn oil
Chicken thighs*
3/4 x ca. 450 gOnions peeled, sliced
1/2 Tassewhite wine dry
1 kleinBunch cilantro, coriander
 Or
 Coarsely
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
 Hopped
die Zubereitung:

Heat the oil in a large nonstick skillet. When it is hot, add the thighs in one layer and saute' them over medium to high heat for 4 minutes on each side, until nicely browned. Remove the chicken to a platter. Add the onions to the drippings in the skillet. Saute' for 1 minute. Stir in the garlic, wine, and coriander stems, and saute' for 10 seconds longer. Return the chicken to the skillet, add the salt and pepper, and bring the surrounding liquid to a boil. Cover the pan, reduce the heat, and boil gently for 15 minutes. Stir in the coriander leaves and serve two chicken thighs per person. Nutrional analysis per serving: calories 308; protein 40 gm; carbohydrates 10 gm; fat 9.4 gm; saturated fat 2.2 gm; cholesterol 161 mg; sodium 446 mg.

04-15-94 (20:09) Num (4) Cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine