Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Tasse | oil |
1 1/2 Tasse | flour |
2 gross | onions chopped |
1 Bund | green onions chopped |
1/2 Bund | To 1 bn clerey, chopped |
1 gross | green pepper chopped |
1 Teelöffel | chicken stock |
1 | Stewing hen |
1 | Bayleaf |
| salt |
| pepper |
1 x ca. 450 g | Andouille or smoked sausage |
Chicken Gumbo File'
Almost 1 bottle file' Rice
In large gumbo pot, make a roux with oil and flour. Saute onions, green onions, celery, and green pepper in roux. Add stock, hen, bay leaf, salt and pepper and cook. When hen is almost cooked, add andouille. Add file a little at at time. Serve with rice.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |