Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Fajitas with Raisin Salsa
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Salsa
29 x ca. 30 gCanned whole peeled tomatoes, drained/chopped
1/2 Tasseraisins
1/4 TasseChopped cilantro or parsley
1/4 Tassescallions sliced
2 EsslöffelMinced jalapeno chilies, fresh or canned
Garlic cloves, peeled/minced
2 Esslöffellime juice fresh
 salt
Fajitas
Chicken breast halves, skinned, boned, grilled, sliced
 lettuce Shredded
 Sliced avocado (or prepared guacamole)
 Shredded Cheddar or Monterey Jack cheese
 dairy sour cream
Corn tortillas, steamed or fried
die Zubereitung:

In bowl, combine tomatoes, raisins, cilantro, scallions, chilies, garlic and lime juice. Season to taste with salt. Cover; let stand at least 2 hours, or overnight. To serve: Arrange bowls of salsa, grilled chicken, lettuce, avocado, cheese, sour cream and basket of tortillas on table. Let individuals assemble fajitas by layering choice of ingredients on tortillas. Yield: 4 servings.

St. Louis Post-Dispatch, April 10, 1989


Anmerkungen zum Rezept:
keine