Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
29 x ca. 30 g | Canned whole peeled tomatoes, drained/chopped |
1/2 Tasse | raisins |
1/4 Tasse | Chopped cilantro or parsley |
1/4 Tasse | scallions sliced |
2 Esslöffel | Minced jalapeno chilies, fresh or canned |
4 | Garlic cloves, peeled/minced |
2 Esslöffel | lime juice fresh |
| salt |
6 | Chicken breast halves, skinned, boned, grilled, sliced |
| lettuce Shredded |
| Sliced avocado (or prepared guacamole) |
| Shredded Cheddar or Monterey Jack cheese |
| dairy sour cream |
8 | Corn tortillas, steamed or fried |
In bowl, combine tomatoes, raisins, cilantro, scallions, chilies, garlic and lime juice. Season to taste with salt. Cover; let stand at least 2 hours, or overnight. To serve: Arrange bowls of salsa, grilled chicken, lettuce, avocado, cheese, sour cream and basket of tortillas on table. Let individuals assemble fajitas by layering choice of ingredients on tortillas. Yield: 4 servings.
St. Louis Post-Dispatch, April 10, 1989
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |