Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Cooked white poultry; cubed |
3 x ca. 30 g | Baked tortilla chips |
2 x ca. 30 g | Lf cheese (camembert, mozzarella, e |
| Jalapeno peppers; diced |
4 | peppercorns crushed |
6 | spinach leaves chopped |
6 | Artichoke hearts; quartered |
1 Tasse | Alfalfa sprouts |
16 x ca. 30 g | Black olives; drained, halved |
3 | tomatoes cubes |
| sour cream |
1. On large baking sheet, arrange tortilla chips evenly and place chicken meat over top. Heat in oven until warm.
2. Meanwhile, melt cheese in microwave until creamy and pourable (if it stays too thick, add milk to thin). Add jalapenos and pepper and mix well.
3. Pour over chips and chicken. Top with spinach, artichoke hearts, sprouts, olives and tomatoes, in that order. Serve with sour cream.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |