Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Meat Loaf 2
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelmargarine or butter
2 mittelCarrots finely chopped
1 grossonion finely chopped
1 grossStalk celery finely chopped
1 kleingreen pepper finely chopped
cloves garlic crushed
2 x ca. 450 gGround meat for meat loaf
 (veal, pork, and beef)
2 grosseggs
1 Tassebreadcrumbs fresh
1/4 Tassemilk
1 EsslöffelWorcestershire
2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelblack pepper coarsely ground
1/2 Teelöffelthyme leaves dried
1/2 Teelöffelnutmeg ground
1/2 Teelöffelcayenne pepper ground
1/2 TassePlus 2 T catsup
 Fresh herbs for garnish
die Zubereitung:

In nonstick 12-inch skillet, melt margarine or butter over medium heat. Add carrots, onion, celery, and green pepper and cook until vegetables are tender, about 15 minutes, stirring occasionally. Add garlic and cook 1 minute longer. Set aside to cool slightly. Preheat oven to 375 degrees. In large bowl, mix ground meat, eggs, bread crumbs, milk, worcestershire, salt, cumin, black pepper, thyme, nutmeg, cayenne, , 1/2 cup catsup, and cooked vegetable mixture just intil well combined but not over mixed. In 13x9 baking pan, shape meat mixture into 10x5 inch loaf. Brush remaining 2 T catsup over top of loaf. Bake meat loaf 1 hour and 15 minutes. Let meat loaf stand 10 minutes before slicing. Garnish with herbs.


Anmerkungen zum Rezept:
keine