Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Jambalaya
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 mittelShrimp, peeled, ; deveined and chopped
4 x ca. 30 gchicken diced
1 EsslöffelCreole seasoning
2 Esslöffelolive oil
1/4 Tasseonion chopped
1/4 Tassegreen bell pepper chopped
1/4 Tassecelery chopped
2 Esslöffelgarlic chopped
1/2 Tassetomatoes chopped
bay leaves
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelsauce hot
3/4 Tasserice
3 Tassechicken stock
5 x ca. 30 gAndouille sausage, sliced
 salt
 pepper
die Zubereitung:

In a bowl combine shrimp, chicken and Creole seasoning, and work in seasoning well. In a large saucepan heat oil over high heat with onion, pepper and celery, 3 minutes. Add garlic, tomatoes, bay leaves, Worcestershire and hot sauces. Stir in rice and slowly add broth. Reduce heat to medium and cook until rice absorbs liquid and becomes tender, stirring occasionally, about 15 minutes. When rice is just tender add shrimp and chicken mixture and sausage. Cook until meat is done, about 10 minutes more. Season to taste with salt, pepper and Creole seasoning.


Anmerkungen zum Rezept:
keine