Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 1/4 ca. 1 Liter | water |
1 1/4 ca. 1 Liter | Flour Gen Purpose 10LB |
1 Tasse | Soup Gravy Base Beef |
2 1/2 Tasse | Shortening; 3LB |
1/2 Teelöffel | Pepper Black 1 Lb Cn |
1. Sprinkle Flour Evenly Over Dippings And Fat Bottom Of Pan.Scrape And Use Brown Particles Remaining In Pan.
2. Cook Over Low Heat On Top Of Range, In A Steam-Jacketed Kettle Or In 375 F. Oven 30 Minutes Until Flour Is A Rich Brown Color. Stir Frequently To Avoid Over-Browning.
3. Reconstitute Soup And Gravy Base. Add Stock To Roux, Stirring Constantly.
Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer 10 Minutes Or Until Thickened, Stirring
Constantly.
4. Add Pepper.
Omit Soup And Gravy Base.
2. One A Ladle May Be Used. See Recipe No. A00400.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |