Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Brown Gravy
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 1/4 ca. 1 Literwater
1 1/4 ca. 1 LiterFlour Gen Purpose 10LB
1 TasseSoup Gravy Base Beef
2 1/2 TasseShortening; 3LB
1/2 TeelöffelPepper Black 1 Lb Cn
die Zubereitung:

1. Sprinkle Flour Evenly Over Dippings And Fat Bottom Of Pan.Scrape And Use Brown Particles Remaining In Pan.

2. Cook Over Low Heat On Top Of Range, In A Steam-Jacketed Kettle Or In 375 F. Oven 30 Minutes Until Flour Is A Rich Brown Color. Stir Frequently To Avoid Over-Browning.

3. Reconstitute Soup And Gravy Base. Add Stock To Roux, Stirring Constantly.

Bring To A Boil; Reduce Heat; Simmer 10 Minutes Or Until Thickened, Stirring

Constantly.

4. Add Pepper.

Omit Soup And Gravy Base.

2. One A Ladle May Be Used. See Recipe No. A00400.


Anmerkungen zum Rezept:
keine