Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Brazier-Grilled Lamb
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 lamb
 Eggs (1 per person)
Seasoning Mixture
Cloves garlic crushed
Scallion minced
1 Esslöffelsoy sauce
1 EsslöffelSoy paste
1 EsslöffelSweet soy jam
1/2 TeelöffelChinese chili sauce
1/2 Teelöffelsesame oil
die Zubereitung:

Brazier-Grilled Lamb: A variant of the Mongolian Grill, known as Brazier-Grilled Lamb (and a favorite winter pastime in Peking), calls for the meat to be grilled as above, but not seasoned first. Instead, after each slice is cooked, it is dipped briefly in beaten egg to cool and coat, then in a bowl of mixed seasonings. (This lamb is also eaten with plain buns or biscuits.) (See "Mongolian Grill".)

quantities given are for the individual seasoning bowls. Also allow 1 egg per diner, served in a separate bowl. If soy paste and sweet soy jam are not available, substitute peanut butter and black currant jam.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine