Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Jardiniere
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gChuck roast, boneless
16 x ca. 30 gCn tomatoes
1 Teelöffelsugar
1 Teelöffelsalt
Bayleaf
Bouillon cube
1/4 Teelöffelthyme dried
1/4 Teelöffelpepper
4 mittelcarrots
16 x ca. 30 gCn sweet peas
die Zubereitung:

Trim all the fat from the meat and cut into bite size cubes. Peel and cut carrots into fourths. In a large skillet quickly brown the meat using trimmed fat for oil. Stir in the tomatoes breaking them up with the spoon. Add the seasonings and carrots. Cover and simmer for 1 1/2 hours. Stir in the peas and heat through. Serve over noodles or rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine