Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 gross | Red potatoes, cook till just done, cubed |
7 | Hard cooked eggs, sliced (reserved 1 for garnish) |
1 Tasse | Celery cubes |
2 Tasse | Maonnaise |
2 Esslöffel | Salad (wet) mustard |
1/4 Tasse | cider vinegar |
1 Esslöffel | salt |
1/2 Esslöffel | black pepper |
2 Esslöffel | Dehydrated onion powder |
1/2 Tasse | Sweet relish or |
1 Tasse | Green pepper; chopped, opt'l |
| paprika |
In a large bowl, combine potatoes, celery and 6 eggs. Add salt, pepper and onion powder. Toss lightly to cut. In a small bowl combine mayonnaise, vinegar and mustard. Mix well. Pour a little at a time over potato mixture (size of potatoes used determines if you use all the dressing; usually it takes all). Relish or green peppers may be added now; mix well. Pour into serving dish. Garnish with reserved egg and sprinkle paprika lightly over top. Refrigerate 2 hours before serving. Formatted by Mary Wilson, BWVB02B.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |