Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Back-For-Seconds Potato Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 grossRed potatoes, cook till just done, cubed
Hard cooked eggs, sliced (reserved 1 for garnish)
1 TasseCelery cubes
2 TasseMaonnaise
2 EsslöffelSalad (wet) mustard
1/4 Tassecider vinegar
1 Esslöffelsalt
1/2 Esslöffelblack pepper
2 EsslöffelDehydrated onion powder
1/2 TasseSweet relish or
1 TasseGreen pepper; chopped, opt'l
 paprika
die Zubereitung:

In a large bowl, combine potatoes, celery and 6 eggs. Add salt, pepper and onion powder. Toss lightly to cut. In a small bowl combine mayonnaise, vinegar and mustard. Mix well. Pour a little at a time over potato mixture (size of potatoes used determines if you use all the dressing; usually it takes all). Relish or green peppers may be added now; mix well. Pour into serving dish. Garnish with reserved egg and sprinkle paprika lightly over top. Refrigerate 2 hours before serving. Formatted by Mary Wilson, BWVB02B.


Anmerkungen zum Rezept:
keine