Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | Butter -- at room |
| Temperature |
3 x ca. 30 g | Cream Cheese -- at room |
| Temperature |
1 Teelöffel | vanilla |
1 1/2 Tasse | sugar |
5 | eggs whole |
2 Tasse | all-purpose flour |
| Sifted |
1/2 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | salt |
Beat butter, cheese, and vanilla until light and fluffy.
Gradually add sugar, beating until smooth.
Add eggs, one at a time, beating thoroughly after each addition.
Sift flour with baking powder and salt; add to creamed mixture in thirds, beating until smooth after each addition.
Turn into a greased and lightly floured 9 x 5 x 3" loaf pan. Bake at 325 degrees for 1 hour and 10 minutes, or until done.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |