Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aunt Jean's Golden Pound Cake
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseButter -- at room
 Temperature
3 x ca. 30 gCream Cheese -- at room
 Temperature
1 Teelöffelvanilla
1 1/2 Tassesugar
eggs whole
2 Tasseall-purpose flour
 Sifted
1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Beat butter, cheese, and vanilla until light and fluffy.

Gradually add sugar, beating until smooth.

Add eggs, one at a time, beating thoroughly after each addition.

Sift flour with baking powder and salt; add to creamed mixture in thirds, beating until smooth after each addition.

Turn into a greased and lightly floured 9 x 5 x 3" loaf pan. Bake at 325 degrees for 1 hour and 10 minutes, or until done.


Anmerkungen zum Rezept:
keine