Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Pie - Pomona
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Filling
4 TasseTart apples; shredded
2 Esslöffellemon juice
1 Tassewalnuts chopped
3/4 Tassebrown sugar
 Ds Nutmeg
1/2 Tassehoney
Topping
4 EsslöffelButter; soft
3 Esslöffelflour
3 Esslöffelwalnuts chopped
3 Esslöffelbrown sugar
die Zubereitung:

Prepare crust or use a ready made one. Prebake at 375 for about 8 minutes. Prepare filling. Shred apples (they don't need to be peeled if skin is soft). Mix with lemon juice quickly. Blend together walnuts, brown sugar and nutmeg. Place apples in the prepared shell. Top with walnut mix. Pour honey evenly over all. Bake at 375 for about 35 minutes. In the meantime, prepare topping. With fork, blend together butter, flour, walnuts and sugar until crumbly. Top pie with crumbled mix. Bake another 10-15 minutes or until apples are soft and topping is light brown. Serve with whipped cream or ice cream.


Anmerkungen zum Rezept:
keine