Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Cider Chicken
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Esslöffelbutter unsalted
1 grossred onion thinly sliced
1 Teelöffelthyme leaves fresh, chopped
Granny smith apple, peeled,
 Cored, sliced
3/4 TasseApple cider
Chicken breasts whole
1/4 Tasseflour
1/4 Tasse1/2 & 1/2
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Esslöffelparsley minced
die Zubereitung:

In 12" nonstick skillet, melt 3 Tbls. Butter. Add onion & thyme; over medium-low heat, saute 12-15 minutes, until onion is soft & begins to brown. Stir in apple & cider; over med heat, saute 8 minutes, until apple is soft. Remove from skillet; keep warm. On waxed paper, coat chicken with flour. In skillet, melt remaining 1 Tbls. Butter; over med heat, cook chicken 4 to 5 minutes each side. Remove to platter; keep warm. To pan, add apple mixture, half & half, salt & pepper; when hot, spoon over chicken. Sprinkle with parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine