Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Chutney
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 ca. 1 Litercider vinegar
3 Tassesugar
1/2 x ca. 450 graisins Seedless
6 x ca. 450 gVery Tart Apples (Sour)*
1/4 x ca. 450 ggarlic peeled, chopped
1/2 x ca. 450 gGingerroot, Peeled & Chopped
Red Or Green Chili Peppers**
2 EsslöffelPickling Salt
 sugar to taste
 cayenne pepper to taste
6 x ca. 450 gHard Green Pears ***
die Zubereitung:

* Apples are to be peeled, quartered and cored. ** Chili peppers are to be seeded and chopped. *** Pears should be peeled, cored and cut into strips. ~- ~- In large preserving kettle mix the vinegar, sugar, raisins, apples, garlic cloves, gingerroot, peppers, and salt. Bring to a boil and simmer until the apples are mushy and transparent. If neccessary, add a little more vinegar. Taste and add sugar and cayenne as desired. Then add the pears and simmer until the pears are tranparent but not overcooked. Spoon into hot jars and seal. Makes 8 - 10 Pints.


Anmerkungen zum Rezept:
keine