Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alligator Sauce Piquant-2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gAlligator meat; cut into 1" cubes
1 1/2 TasseCooking oil and
1 TasseAll-purpose flour; for roux
4 kleintomatoes whole
1 x ca. 450 gmushrooms fresh, sliced
3 x ca. 1/2 Literwater cold
1 Tassecelery chopped
1/2 Tassegreen onions chopped
1/2 TasseBell pepper chopped
1 kleintomato sauce
onions chopped
Clove garlic; crushed (2 to 3)
1/2 Tasseparsley
 Cayenne pepper
3 Tasserice cooked
die Zubereitung:

Saute alligator cubes until tender. In a separate pan, make a roux by cooking oil and flour over low heat until medium brown, or 1 small can of tomato paste may be used as a substitute for roux mixture. Add cold water to roux, followed by the remaining ingredients and alligator. Simmer approximately 1 hour and serve over cooked rice. Festival: Alligator


Anmerkungen zum Rezept:
keine