Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Aegean Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseGreek olives
4 TasseRed leaf lettuce -- torn
4 TasseGreen leaf lettuce -- torn
1/2 TasseRed onion -- slivered
1 mittelTomato chopped
1 kleinGreen pepper -- seeded and Chopped
1/2 TasseFeta crumbled
 Oregano Dressing
1 Esslöffelred wine vinegar
2 Teelöffellemon juice
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffeloregano dried
1/8 Teelöffelblack pepper ground
1/4 Tasseolive oil
die Zubereitung:

1. In a small bowl combine dressing with olives; cover and let stand for 30 minutes at room temperature.

2. In a salad bowl combine lettuce onion, tomato, and green pepper. Mix lightly with olives and Oregano Dressing.

3. Sprinkle with cheese.

Oregano Dressing: In a small bowl mix vinegar, lemon juice, garlic, salt oregano, and pepper. Using a whisk or fork, gradually beat in oil until well blended. Makes about 1/3 cup.


Anmerkungen zum Rezept:
keine