Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
A "What To Do with All Those Zucchini" Bread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassehoney
1 Tassemaple syrup
3/4 Tasseoil
3 TasseZucchini milk
1 Tassewalnuts chopped
1 Tassedates chopped
1 Teelöffelsea salt
1 Teelöffelcinnamon
1 Teelöffelcloves ground
4 TeelöffelBaking soda
2 Tassewhite flour unbleached
To 2-1/2 cups whole wheat flour
1/2 Tassewheat germ
die Zubereitung:

To make zucchini milk, chop up into small pieces, peel zucchini, but don't remove seeds. Put in blender a bit at a time to liquefy.

Preheat oven to 350F. Combine honey, maple syrup, oil, zucchini milk, dates, walnuts, salt, cinnamon, cloves and soda in a large bowl. Mix well. Stir in remaining ingredients.

Spoon the mixture into 3 well oiled loaf tins and bake one hour or until done. Cool in pan 20 minutes before turning onto a rack.


Anmerkungen zum Rezept:
keine