Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 | Boneless, chicken breast |
| Halves (about 2 pounds) |
2 Esslöffel | Parkay Margarine, melted |
1/2 Tasse | (2 oz) Kraft 100% Grated |
| parmesan |
1/4 Tasse | bread crumbs dried |
1 Teelöffel | Each dried oregano leaves |
| And parsley flakes |
1/4 Teelöffel | Each paprika, salt and black |
| pepper |
Heat oven to 400-degrees F. spray 15X10X1-inch baking pan with no stick cooking spray.
Dip chicken in margarine; coat with combined remaining ingredients. Place in prepared pan.
Bake 20 to 25 minutes or until tender.
Spicy: sutstitute 1/8 to 1/4 teaspoon gorund red pepper fro black pepper.
Prep time 5 minutes
Cooking time 25 minutes
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |