Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mushroom souffle
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gmushrooms sliced
1/2 TasseButter melted
10 Slices white bread
1/2 Tasseonion finely chopped
1/2 TasseCelery finely chopped
1/2 Tassegreen pepper finely chopped
1/2 Tassemayonnaise
Eggs well beaten
1 1/2 Tassemilk
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 DoseCream of mushroom soup
1 Tassecheddar cheese grated
die Zubereitung:

Saute mushrooms in butter.Reserve.Butter bread and cut into 1" cubes.Put half of the bread in a shallow 2 qt. Baking dish. Crumble mushrooms and remaining ingredients, except soup and cheese.Spoon over bread, top with 1/2 of remaining bread.Refrigerate overnight.Before baking, spread soup over all.Top with remaining bread.Bake @ 300 degrees for 40 minutes.Sprinkle with cheese and bake 20 minutes more.


Anmerkungen zum Rezept:
keine