Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garden Pasta Salad
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassesalad oil
1 Tassemushrooms sliced
1/2 Tasseonion chopped
cloves garlic minced
1 Tassezucchini thinly sliced
1 TasseBroccoli cut into bite sized Pieces
1 TeelöffelBasil leaves, crushed
4 x ca. 30 gCorkscrew macaroni, cooked
 And drained
1/4 Tasseripe olives pitted, sliced
1 Dose(10.5 oz.) condensed Spamis
 Style vegetable soup
1/4 Tassered wine vinegar
1 TasseCubed Muenster
die Zubereitung:

1. In 10-oz. Skillet over medium heat, in hot oil, cook mushrooms, onion and garlic about 5 minutes until tender, stirring occasionally. 2. Stir in zucchini, broccoli and basil. Cover: cook 5 minutes or until vegetables are tender-crisp, stirring occasionally. Remove from heat. 3. In large bowl, toss together vegetable mixture, cooked macaroni, olives, soup and vinegar. Cover; refrigerate until serving time, at least 4 hours. Just before serving, add the Muenster cheese and toss

lightly.


Anmerkungen zum Rezept:
keine