Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cabbage Casserole #3
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cabbaged quartered; cored, boiled; then chopped
1 kleinOnion chopped
Bell pepper chopped
Cloves garlic chopped
1 Esslöffelbutter
1 Packung(8-oz) Velveeta cheese; cubed
1/4 x ca. 1/2 LiterHalf and Half cream
1 Tassebread crumbs
1 Tassecheddar cheese grated
 pepper
die Zubereitung:

After cabbage is boiled and chopped, in a large Dutch oven, add butter, onion, bell pepper, and garlic. Saute until tender. Add cabbage in and mix well over a low heat. Stir in Velveeta cheese until melted and add pepper to taste. Transfer mixture into a large casserole dish. Pour half and half cream over the mixture but do Not mix it in. Top with the bread crumbs and then the cheddar cheese. Bake at 350 until brown and bubbly on top!

Eat-L Digest 8 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine