Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Frosted Spice Cookies
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassebutter softened
1 Tassesugar
1 Tassemolasses
egg
1 TasseSour milk*
6 Tasseflour
1 Esslöffelbaking powder
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelcinnamon ground
1 Teelöffelginger ground
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassewalnuts chopped
1 Tassegolden raisins
1 Tassedates chopped
Frosting
3 3/4 Tassesugar powdered
1/3 Tasseorange juice
2 EsslöffelButter melted
die Zubereitung:

In a large mixing bowl, cream butter and sugar. Add molasses, egg and milk; mix well. Combine the flour, baking powder, baking soda, cinnamon, ginger and salt; gradually add to creamed mixture. Stir in walnuts, raisins and dates. Chill for 30 minutes. Roll dough out on a lightly floured surface to 1/4" thickness. Cut with a 2 1/2" cutter. Place on greased baking sheets. Bake at 350 degrees 12-15 minutes. Cool completely. For frosting, beat all ingredients in a small bowl until smooth. Frost cookies. * - To sour milk, add 1 Tbsp. Vinegar to milk and let stand for 5 minutes. Makes: 5-6 dozen


Anmerkungen zum Rezept:
keine