Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Garbanzo Soup
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelcooking oil
1 1/2 Tasseoil chopped
14 x ca. 30 gCanned tomatoes, with juice, broken up
2 Esslöffelketchup
2 EsslöffelInstant vegetable stock mix
1 Teelöffeloregano whole
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/8 Teelöffelcayenne pepper
3 Tassewater
19 x ca. 30 gGarbanzo beans (chick peas), with liquid, pureed in blender
1 EsslöffelPlain yogurt or sour cream,
 Per serving
die Zubereitung:

Heat cooking oil in large saucepan. Add onion. Saute until soft.

Add next 9 ingredients. Heat, stirring often, until mixture comes to a boil. Boil gently for 15 minutes.

Add garbanzo puree. Stir. Return to boil. Boil slowly for about 10 minutes to blend flavors well. Divide between 2 to 4 soup bowls.

Add yogurt to center of each bowl. Makes 6 cups. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine