Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Nacho Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
Onion chopped
10 MilliliterGarlic minced
1 Teelöffelchilli powder
1/2 TeelöffelEach ground cumin and dried oregano
1 Dose(28 oz.) tomatoes
2 1/2 Tassechicken stock
1 Dose(19 oz.) red kidney beans, drained and rinsed
1 Dose( 7 oz.) corn kernels
 Dash hot pepper sauce
1 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

In heavy saucepan, heat oil over medium heat; cook onion, garlic, chili powder, cumin and oregano, stirring often, for 4 minutes or until onion is softened.

Add tomatoes, breaking up with fork; pour in stock and bring to boil. Reduce heat and simmer for 20 minutes.

Stir in beans, corn and hot pepper sauce; heat through. Serve sprinkled with Cheddar. Makes 6 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine