Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | all-purpose flour |
1/2 Tasse | whole wheat flour |
1/2 Tasse | parmesan grated |
1/2 Teelöffel | baking powder |
| Pn Pepper |
| Pn Curry powder |
| Pn Salt |
2 Esslöffel | butter |
1 mittel | Egg lightly beaten |
2 Esslöffel | water |
Reserve 1 tablespoon of the all purpose flour for flouring board. In a bowl, combine remaining all purpose flour, whole wheat flour, cheese, baking powder, pepper, curry, and salt. With 2 knives, cut in butter until mixture resembles coarse crumbs. Combine egg and water; stir into flour mixture until mixture can be gathered into a ball of dough. Knead dough on a lightly floured board 5-6 strokes. Roll out to 1/8 inch thickness. Cut into 2 inch triangles. Bake in a 350 degree oven for 12-15 minutes or until lightly browned.
Makes 36 chips, 6 servings 1 serving = 6 chips
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |