Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 Dose | (20oz) pineapple slices |
3 | Chicken breasts [boneless skinless & split] |
6 | Cloves garlic {smashed] |
| salt |
3/8 Tasse | honey |
3 Esslöffel | soy sauce |
6 Esslöffel | Lime juice [fresh if possible] |
3 Teelöffel | cornstarch |
| lime peel grated |
1) Drain pineapple, and reserve 2 tb of the juice, then Rub chicken with garlic and sprinkle with salt. Broil or grill chicken `til cooked.
2) Combine reserved pineapple juice, honey, lime juice, soy sauce and cornstarch in saucepan. Cook, stirring, until thickened. Add pineapple to sauce. Cook until heated.
3) Spoon sauce and pineapple over chicken, sprinkle with lime peel. Serve with rice.
format by Fred Goslin in Watertown Ny on Cyberealm Bbs, home of Kooknet @ (315) 786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |