Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Crunch Coffee Cake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Judi M. Phelps
2 TasseBisquick Baking Mix
2/3 TasseMilk or cold water
3 Esslöffelsugar
egg
2 TasseApples (about 2); thinly pared and thinly sliced
Streuseltopping
2/3 TasseBisquick Baking Mix
2/3 Tassebrown sugar packed
1 Teelöffelcinnamon ground
1/2 Teelöffelnutmeg ground
1/4 TasseFirm margarine or butter
Glaze
1/2 Tassesugar powdered
To 3 teaspoons milk
die Zubereitung:

Heat oven to 400 degrees F. Grease square pan, sugar and egg; beat vigorously 30 seconds. Spread half of the batter in pan. Arrange apple slices on batter; sprinkle with half of the Streusel Topping. Spread remaining batter over apple slices; sprinkle with remaining topping. Sprinkle with nuts. Bake until wooden pick inserted in center comes out clean, about 25 minutes; cool. Drizzle with glaze.

Streusel Topping: Mix baking mix, brown sugar, cinnamon and nutmeg, cut in margarine until crumbly.

Glaze: Mix powdered sugar and milk until smooth and of desired consistency.

Shared by Judi M. Phelps. Jphelps@slip. Net or jphelps@best. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine