Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Japanese Pickled Cauliflower
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelHead cauliflower*
Bell pepper, cut strips
 water boiling
1/2 TasseCelery, sliced very thin
3/4 TasseCoca-Cola
6 EsslöffelWine vinegar*
1/4 Tassesugar
1 1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

*Separate cauliflower into floweretts, wash and drain. Wash, core, seed and cut into 2" strips the pepper. You may use white vinegar instead.

In a large bowl, combine cauliflower and strips. Cover with boiling water. Let stand 2 minutes; drain thoroughly. Add celery. In a small pan, heat coke, vinegar, sugar, and salt. Pour over vegetalbe.

Toss lightly with a fork, and pack into a 1-quart glass jar. Push down lightly so the liquid covers the veggies. Cover and chill overnight. This keeps in the refrigerator several days.

the Coca-Cola Company, 1981. Formatted for Mm by Lynne (Kakeladi) Sammon.......2/95


Anmerkungen zum Rezept:
keine