Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Dose | tomatoes whole |
1 1/2 | Heaping cook spoons flour. |
4 | Stalk of celery, chopped |
3 x ca. 450 g | Shrimp, cleaned |
1/8 Tasse | cooking oil |
4 ca. 1 Liter | water |
| salt |
| pepper |
1 | Onion, large, chopped |
1/2 | Bell pepper chopped |
1/4 Tasse | shallots chopped |
1 x ca. 1/2 Liter | Salty oysters |
2 Packung | Frozen okra, unthawed |
brown. Add vegetables until wilted. Cook okra in separate pot by frying in grease until almost all of rope is gone. Do not prepare ahead. Add shrimp to vegetables, cook until bright pink. Add tomatoes, cook about 5 min. Add cooked okra. Simmer for 5 min., add water, more or less depending upon consistency you prefer. Season with salt & pepper. Cook about 1 1/2 hrs. Add oyster 5 min. Before gumbo is done.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |