Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fiesta Potato Salad OlÚ
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRed potatoes, cooked peeled and cubed (6 cups)
2 TasseSargento Light Shredded Mild Cheddar, divided
 cheese
2/3 Tassered bell pepper diced
2/3 TasseCanned black beans, rinsed and drained
1/2 Tassecelery thinly sliced
1/2 TasseChopped jicama, optional
1/3 TasseThinly sliced green onions with tops
2 Esslöffelcilantro chopped, fresh
1/2 Teelöffelsalt
3/4 TasseFat-free Ranch dressing
1/2 TassePrepared chunky salsa
 Fresh cilantro sprigs, optional
die Zubereitung:

In large bowl, combine potatoes, 1-1/2 cups cheese, bell pepper, beans, celery, jicama, green onions, cilantro and salt. Combine dressing and salsa; pour over potato mixture. Toss gently to coat. Chill at least 1 hour before serving. Serve salad topped with remaining 1/2 cup cheese; garnish with cilantro sprigs, if desired.

12 servings.

Selections

Nutrition Information Per Serving: Calories 143 Protein 7 g. Carbohydrate 21 g. Fat 3 g. Cholesterol 7 mg. Sodium 525 mg. Calcium 175 mg.

Downloaded from http://www. Roa. Com/index. Html, Recipes of America, Milwaukee Pbs

MCbuster formatted by Gail Shermeyer <4paws@netrax.net> on Mar 25,


Anmerkungen zum Rezept:
keine