Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Red brisket
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBeef corned brisket
Clove garlic, slivered
1/2 TasseCreamy onion salad dressing
1/2 TasseSweet red wine
1/3 Tassecatsup
1/2 Tassewater
2 Esslöffelflour
die Zubereitung:

Heat oven to 325'. Make about 5 evenly spaced slits about 1/2 inch deep in brisket; insert garlic sliver into each slit. Place brisket in baking pan, 9x9x2 inches. Pour dressing over brisket; turn brisket. Cover with aluminum foil and bake 1 hour.

Spoon drippings and dressing up over brisket. Mix wine and catsup; pour over brisket. Cover and bake until brisket is tender, about 2 hours. Remove to heated platter; keep warm while preparing gravy.

Skim fat off liquid. Measure 2 cups liquid into 2-quart saucepan. Shake water and flour in covered jar. Stir flour mixture gradually into broth. Heat to boiling, stirring constantly. Boil and stir 1 minute. Thinly slice eye can be substituted for the beef rolled rump roast.


Anmerkungen zum Rezept:
keine