Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Stuffed Flank Steak Roll
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Flank steaks
 salt
 pepper
1/2 Tasseonions chopped
3 Esslöffelbutter
1/2 x ca. 450 gMushrooms chopped
1/2 x ca. 450 gBulk sausage meat
3/4 Tassebread crumbs fine, dried
1/2 Teelöffelsalt
 Pinch of thyme and pepper
2 Esslöffelshortening
Beef bouillon cube
1 Tassewater
die Zubereitung:

Preheat oven to 325 °C F. Trim fat and connective tissue from steaks. Score on both sides to tenderize and sprinkle with salt and pepper. Pan fry onions in butter until almost tender. Stir in mushrooms and cook 3-4 minutes longer.

Add the next 5 ingredients; stir and cook until sausage loses most of its pinkness. Drain and spread over one steak, cover with the second. Tie to form a cylinder with the stuffing in the center. Brown steak on top of stove in a roasting pan in the shortening. Dissolve beef bouillon in water and pour over steak. Cook uncovered in oven until tender, 2 - 2 1/2 hours.

Remove to a warm platter and make gravy using pan drippings. Serves 4-6 Typed d in MMformat by cjhartlin@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine