Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cypriot Lemon-Coriander Olives
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseCracked green olives; preferably Mediterranean Or plain green olives
1/2 TeelöffelCoariander seeds; coarsely ground Or more to taste
Garlic clove; cut into slivers
1/2 Unpeeled lemon; cut into small chunks
1 Esslöffellemon juice fresh
3 Esslöffelolive oil extra virgin
die Zubereitung:

Combine all ingredients in a bowl. Let marinate overnight at room temperature. If desired, serve garnished with bay leaves or other small unsprayed edible leaves such as olive tree sprigs or lemon leaves. Yields 1/2 cup olives. Per 1/4 Cup: 95 calories, 0 g protein, 0 g carbohydrate, 12 g fat (1 g saturated), 0 mg cholesterol, 782 mg sodium, 1 g fiber.

Excerpt from Sf Chronicle 05/06/98 Food Section see www. Sfgate. Com ; Busted by Hanneman

summer hits and you find yourself lazing away an early evening with your feet up and a glass of chilled white wine in your hand. Since this recipe contains raw garlic - a botulism-friendly marinade ingredient -be sure to store any leftovers in a covered container in the refrigerator. "


Anmerkungen zum Rezept:
keine