Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zingy Chili Dip
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose28-oz tomatoes; drained
 Mashed
2 Dose4-oz. black olives -- Chopped
1 Bundgreen onions chopped
4 x ca. 30 gmushrooms fresh, chopped
2 Esslöffelvinegar
1 Dose4-oz. diced green chilies -- Drained
1 Dose8-oz. tomato sauce
3 Esslöffelolive oil
10 Milliliters
 garlic finely diced
1/2 Teelöffelsalt
 Tortilla chips
die Zubereitung:

Redrain tomatoes, removing as much juice as possible. Mix with all other ingredients. Allow to chill for several hours to blend flavors. Serve with tortilla chips. Note - will keep for up to two weeks in frig if tightly covered.

Author - Junior League of Norfolk-Virginia Beach, Va Typed by Sue Woodward


Anmerkungen zum Rezept:
keine