Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rack of Lamb with Mustard Crust and Pesto
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 pound
 Trimmed
6 Esslöffeldijon mustard
2 TasseWhite-bread crumbs fresh
cloves garlic minced
4 TeelöffelFresh rosemary (or 11/4 tsp.
 Dried)
4 TeelöffelFresh thyme (or 11/4 tsp.
 Dried)
2 TasseBeef broth*
1/4 TasseUnsalted butter (1/2 stick)
1/4 TassePesto sauce**
 Racks of lamb -- well
 Date: 12-22-92 (0
die Zubereitung:

Preheat oven to 400° F. Heat heavy large ovenproof skillet over high hea= t. Add lamb to skillet and cook until brown, turning occasionally, about 7= minutes. Remove lamb from skillet; cool slightly. Spread mustard evenly = over lamb. Combine breadcrumbs, garlic, rosemary and thyme in bowl. Press breadcrumb mixture onto lamb. = Season lamb with salt and pepper. Return to skillet and roast in oven unti= l desired doneness, about 35 minutes for medium-rare.

Transfer lamb to cutting board. Pour fat from skillet. Add broth to skill= et; bring to boil, scraping up any browned bits. Boil until reduced to 1/2= cup, about 2minutes. Whisk in butter. Slice lamb into chops. Divide cho= ps among 4 plates. Pour sauce over. Drizzle pesto over and serve.

12-22-92 (05:37) Numbe (125) Cook


Anmerkungen zum Rezept:
keine