Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Chicken Kabobs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelwater
1/2 TeelöffelDried Tarragon, crushed
2 Esslöffellemon juice
cloves garlic minced
Med green/Sweet Red Pepper
2 EsslöffelOlive oil or cooking oil
1/4 Teelöffelpepper sauce hot
1/8 Teelöffelsalt
Med Zucchini, cut in 1" piec
die Zubereitung:

12 ounces boned skinless Chicken Breast Halves, cut into 1" cubes

For marinade, combine lemon juice, water, oil, tarragon, hot pepper sauce, salt, and garlic. Place chicken in a plastic bag and set in a deep bowl. Pour marinade in bag. Close bag. Let chicken stand 20 minutes at room temperature, turning bag frequently.

Cut green or sweet red pepper into 1" squares. Drain chicken, reserving marinade. Thread chicken, zucchini, and red pepper alternately on 4 long skewers. Arrange skewers on the unheated rack of a broiler pan. Broil 4-5" from heat about 8 minutes or till chicken is tender and no longer pink; turn once and brush with marinade.

Per serving: 173 calories, 27 g protein, 4 g carbohydrates, 5 g fat, 72 mg cholesterol, 83 mg sodium, 441 mg potassium.


Anmerkungen zum Rezept:
keine