Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange and Ginger-Scented Couscous
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TasseChicken or vegetable stock
1 Esslöffelgingerroot chopped
2 TeelöffelOrange juice concentrate
Orange; zest of
1 1/2 TasseCouscous
1/2 Teelöffelbutter unsalted
 Salt and black pepper to taste
die Zubereitung:

Place stock, gingerroot, concentrate, and zest in a saucepan and bring to a boil. Meanwhile, place couscous in a medium-size bowl. Pour the boiling stock over the couscous and cover with plastic wrap for about 10 minutes. Remove the plastic wrap, add butter, and fluff with a fork. Season with salt and pepper, and serve.

Recipe is from _Cooking with Caprial American Bistro Fare_ by Caprial Pence.

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine