Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
#710401 angel pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs separated
1/4 Tassecream of tartar
1 Tasse(each) sugar, whipping
 cream
1/2 Tasse(each) sugar, milk
3 Esslöffellemon juice
2 TeelöffelLemon rind
die Zubereitung:

Preparation : Beat egg whites until frothy; add cream of tartar and beat until stiff; gradually beat in 1/2 cup sugar. Spread in well greased 9 inch pie tin. Bake 20 minutes in 275 degree oven, then 40 minutes at 300 degrees. Beat egg-yolks until lemon-colored; gradually add sugar, then milk, lemon juice and rind. Cool until thick, stirring constantly; cool. Spread 1/2 the whipped cream over cooled meringue, then spread lemon custard on, then rest of whipped cream. Refrigerate 24 hours before serving.


Anmerkungen zum Rezept:
keine