Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Acorn squash and sweet potato
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossOnion -- chopped, 1 C
1 1/2 x ca. 450 gSweet Potatoes -- pared &
 Cubed,
 (about 5 C)
1 kleinAcorn Squash -- quartered,
 Seeded,
 Pared (about 4 C)
13 3/4 x ca. 30 gchicken broth
 Vegetarian
4 EsslöffelNonfat Milk -- to 6 T
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelwhite pepper
1/4 Tassesour cream nonfat
 Optional
 Ground Nutmeg -- optional
die Zubereitung:

Saute onion in broth or water in lg. Saucepan over med. Heat until onion is translucent, about 6 min. Add potatoes, squash and broth. Simmer, covered, until veggies are tender, about 25 min. Cool slightly.

Working in batches, place the veggies with their liquid in food processor. Whirl until pureed. Return the puree to the saucepan. Stir in the nonfat milk for desired consistency. Season with salt and pepper. Heat over low heat.

Top each serving with dollop of nonfat sour cream and a sprinkle of nutmeg.


Anmerkungen zum Rezept:
keine