Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Zucchini Corn Cakes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TasseYellow cornmeaal
1/4 Tasseall-purpose flour
1/4 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelground cumin
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 mittel(7oz) zucchini
egg
3/4 Tassebuttermilk
1 1/2 Esslöffelcanola oil
1/2 TasseFresh or canned whole corn
Green onion with top, minced
 scallion
 About one T butter or
 margarine
 sour cream
die Zubereitung:

In a large bowl, stir together cornmeal, flour, soda cumin, salt and pepper Using large holdes on a shredder, shred zucchini to make 3/4 cup (packed). Squeeze with your hands to extract excess moisture. In a medium-size bowl, mix egg, buttermilk, oil, zucchini, corn and green onion. Pour liquid into dry ingredients and stir until evenly moistened. Heat a large skillet or griddle over medium-high heat. Grease lightly with butter. Spoon about 2 tablespoons bater onto skillet for each cake, spreading batter to make 3-inch cakes. Cook until tiny bbbles form in the centers and edges of cakes appear dry; turn and cook other sides until browned and cakes puff slightly. Serve 2 or 3 cakes per person. Top each serving with sour cream as desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine