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5 Esslöffel | Ghee |
1 mittel | Onion chopped |
2 | cloves garlic chopped |
2 | cloves |
2 | bay leaves |
1 | 1 inch cinnamon stick |
1 Teelöffel | garam masala |
1 Teelöffel | chilli powder |
1/2 Teelöffel | turmeric |
1/2 Teelöffel | coriander |
2 | tomatoes quartered |
| salt |
2 mittel | Potatoes cubes |
1/2 Tasse | peas green |
1 1/4 Tasse | water |
| cilantro chopped |
Heat ghee & saute onion & garlic over medium heat till golden. Add cloves, bay leaves & cinnamon. Stir fry for 2 minutes.
Add garam masala, chili powder, turmeric, coriander, tomatoes & salt. Mix well. Add potatoes & peas. Pour in water & bring to a boil.
Lower heat, cover the pan & simmer gently for 15 minutes, or until the potatoes are done.
Garnish with coriander leaves & serve hot.
Michael Pandya, "Indian Vegetarian Cooking"
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Anmerkungen zum Rezept:
keine |