Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 x ca. 30 g | Uncooked elbow macaroni |
1/4 Tasse | butter |
1/4 Tasse | flour |
1 Teelöffel | salt |
3/4 Teelöffel | mustard dry |
1/2 Teelöffel | pepper |
| Ds Hot pepper sauce |
3 1/2 Tasse | milk |
5 Tasse | (20 oz.) shredded cheddar, divided |
Cook macaroni in boiling salted water until almost tender. Meanwhile, in a small saucepan, melt butter. Stir in flour, salt, mustard, pepper and hot pepper sauce. Cook and stir until smooth. Drain macaroni; combine with butter mixture in a large bowl and mix well. Stir in milk and 4 cups of cheese. Pour into an ungreased 13x9x2" baking dish. Cover and bake at 350 degrees for 45 minutes or until bubbly. Sprinkle with remaining cheese; let stand 5 minutes before serving.
GEnie
carbohydrate, xx gm fat, x% Calories from fat, x mg chol, xx mg sodium, x g dietary fiber
Cookbook echo moderator at net/node 004/005, Internet sylvia. Steiger@lunatic. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |